Vlore, ofroj vend pune shitje

 - 07/01/2020

KY NJOFTIM NUK ËSHTË MË I VLEFSHËM

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje Operator/e Shitjeje qe do punoje ne njesine tone te shitjes qe do te hapim se shpejti ne qytetin e VLORES
Gama e produkteve eshte shume e gjere si Artikuj pastrimi e detergjente profesional,Distributore te ndryshem per leter duarsh ,higjenike ,parfumi etj artikuj letre per perdorim higjenik dhe personal, Uniforma per cdo profesion Tekstile hotelerie si mbulesa tavoline , suprina ,peceta etj , Artikuj kortezie njeperdorimesh per hotel si Shampo ,sapune ,paste dhembesh ,brisqe rroje pantofla etj , Artikuj ushqimore njeperdorimesh per mengjesin ne hotel si recel, mjalt, gjalp ,kem cokollate ,pije te ndryshme , kafe e tretshme si dhe paisje e makineri per mengjesin bufe e shume artikuj te tjere , keshtu qe duhet te jete e vemendshme per te fiksuar prdhoduktet .
Detyrat qe do kryheje eshte prezantimi i produkteve , pergatitja e materialeve , pergatitja e fatures , kujdesi per ambientin , sistemime etj
Preferohet te jete e moshes nga 25 -35 vjece

Detyra qe do mbuloje do jene si me poshte vijon .

  • KONTAKTI ME KLIENTET , SHITJA E PRODUKTEVE ,
  • MBAJTJA E DYQANIT PASTER , TE SISTEMUAR
  • TE PLOTESOJE FATUREN PER KLIENTIN SI DHE FLETE HYRJET E FLETDALJET
  • PLOTESIMI I PASQYRAVE TE SHITJES
  • KERKESA MATERIALE
  • MONITORIMI I INVENTARIT DHE GEJENDJES
  • PLOTESIMI I MANDATEVE PER DERDHJET NE BANKE
  • MBAJTJA DHE NJOHJA E DOKUMENTACIONIT
  • TE PLOTESOJE PASQYRAT E SHITJES ME MBYLLJEN E DYQANIT ETJ

Te jete familjare , e sinqerte , e edukuar , fjale pak e pune shume , me inisiative dhe korrekte .
Te kete njohuri nga programi fin 5 pasi programi i shitjes eshte i tille
Do kete prioritet kandidati qe ka njohuri per Designer , grafik logo , web etj
Te dije te perdore kasen fiskale si dhe te plotesoje faturen e tvsh
Do preferohej te kete pervoje se kete fushe
Te dije te punoje ne grup te punoje ne orare fleksibile dhe mbi te gjitha te doje dhe te kete nevoje per punen .
Te jete banore e qytetit te VLORES PREFEROHET zona Qendres prane kompleksit Green TOWER ku dhe synohet te hapet si njesi ,me prezence te kendshme dhe pa probleme me drejtesine apo dhe me punemarresit e meparshem .
Te jete e gatshme per te punuar me orare fleksibile me nderprerje per te qene me operative
Nuk pranohen kerkesa nga kandidate qe kane impenjime si shkolle , kurse , Master etj etj
Pagesa dhe modalitete te tjera diskutohet ne momentin e kontaktit dhe proves te pakten 1 Mujore , nese perzgjidhet .
Jane te lutur personat e interesuar te dergojne nje CV me foto dhe me te gjitha detajet Ne adresen e meposhtme pastaj nese perzgjidhen do te kontaktoheni nga në

Email: [email protected]
Cel: 0692045909