Vlore, ofroj vend pune mekanik

 - 07/01/2020

KY NJOFTIM NUK ËSHTË MË I VLEFSHËM

Kompania “Gjikuria shpk” eshte nje kompani prestigjoze ne tregun shqiptar e cila operon ne fushen e ndertimit dhe kryesisht ne ate te infrastruktures.Aktualisht kompania po zbaton disa projekte te rendesishme ne rang vendi.Qellimi yne eshte te punuarit ne grup duke nderthurur pervojen, dijen, aftesine dhe perkushtimin ne menyre qe cdo projekt te perfundoje me sukses ne kohen e duhur dhe cilesine e kerkuar.
Gjikuria Construction Co. ne kuader te zgjerimit dhe te shtimit te projekteve qe po punon aktualisht kerkon te rekrutoje staf te ri ne profilin e merposhtem:

MEKANIK

Duhet te kete eksperience pune per makineri te renda per te punuar ne Jug (Dhermi) dhe ne Tirane .

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e celularit : 069 76 84 418 ose te paraqiten prane zyrave tona ne adresen e meposhteme:

Rruga “Ibrahim Rugova”
Pallati “KONTAKT”
Zyrat e Ish PLUS
Prane Gardes se Republikes se Shqiperise
Cel: 069 76 84 418

Tirane