Vlora solidarizohet me familjet e prekura nga termeti

 - 29/11/2019

Vlora solidarizohet me familjet e prekura nga termeti. Per akomodimin e tyre ne zona te sigurta, jane ne dispozicion hotelet:
Regina City, Florence, Al Hotel, New York Hotel, Coral, Jerolda, Paradise Beach, Vila Nika, Le Palazzine, Bolognia,
Malin e Robit ALER Hotel dhe ALER Luxury Resort, ashtu edhe ne qytetin e Vlores ALER Grand Hotel si dhe ALER Luxury Hotel,
Llogora Tourist Village, Ruby Palace,Hotel Divers, Bojko Hotel, Roi Hotel, Hotel Nimfa, Grand Hotel Tragjasi, Hotel Pavarsia.

Ushqimi dhe akomodimi merren persiper nga operatoret turistik te Vlores!
Bashke ne kete moment te veshtire per Shqiperine!