Specialist Shitjesh Vlorë (Globe)

 - 29/11/2019

KY NJOFTIM NUK ËSHTË MË I VLEFSHËM

Përshkrimi

Kompania Globe, e  krijuar në vitin 2000, lider ne fushen e tregetimit te pajisjeve elektronike dhe elektroshtepiake te brandeve më të mira nderkombetare me Çelësin e suksesit “Stafin  e përkushtuar ndaj kerkesave dhe pritshmerive te klientit” kerkon te punesoje: Specialist Shitjesh ne Sektorin e produkteve te Elektronikes dhe Elektroshtepiakeve

Detyrat

1-Menaxhon procesin e shitjeve direkte dhe punon maksimalisht per gjenerimin e klienteve te rinj.
2-Njeh ne menyre te shkelqyer te gjitha specifikat e produkteve te sektorit ku sherben.
3-Zhvillon zgjidhje te personalizuara per kliente te ndryshem.
4-Pret klientet duke i drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
5-Miremban sektorin e punes.

Kualifikimet

1-Te kete perfunduar arsimin e larte.
2-Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi.
3-Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze (njohja e nje gjuhe tjeter perpos gjuhes angleze perben avantazh).
4-Eksperience ne nje kompani te ngjashme.
5-Person energjik, me iniciative dhe kembengules.
6-Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike.
7-Te kete aftesi per te punuar ne Grup. 
8-Te jete i disponueshem per te punuar me turne.

ër të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email [email protected]

Ose dorezoni Cv ne adresen: Rr”Kavajes”, Nd.124, H. 10, Kati 2
Mirepresim cdo kandidat qe ploteson kriteret e mesiperme.
Globe nxit zhvillimin e Karrierave dhe promovon Talentet!