Sherr në mbledhjen e Asamblesë së PS

 - 26/12/2019

Në mbledhjen e zhvilluar në qytetin e Vlorës të Asamblesë së Partisë Socialiste, të shtunën më 21 Dhjetor 2019, nga burime anonime, mësohet se ka patur debate mjaft të ashpra midis antarëve që ishin të pranishëm.

Madje, nga këto burime mësohet se një prej antarëve që ka qenë shkaku kryesor i këtij “konflikti”, ka patur dhe detyrën e ministrit pak kohë më parë! Debati ka degjeneruar aq keq, sa është dashur ndërhyrja e rojeve personale (bodyguard-ëve) për qetësimin e gjendjes.

Për shkak se burimet janë anonime dhe informacioni është i pa verifikuar, jemi të detyruar të mos përmendim asnjë emër konkret.

[Artikull i pa verifikuar]