Qyteti i Vlorës në karantinë

 - 22/03/2020

Të gjithë qytetarët e Vlorës, këtë ditë të diele (22.03.2020), kanë qëndruar në shtëpitë e tyre duke respektuar kështu ligjin e vendosur për vetë-izolimin ndaj virusit COVID-19.
Mesa duket, qytetarët janë ndërgjegjësuar për pasojat tepër të rrezikshme që sjell qëndrimi jashtë dhe janë bërë bashkë për të mposhtur këtë epidemi mbarë botërore.
Higjena, distanca sociale dhe qëndrimi në shtëpi të vetë-izoluar janë armët më të forta kundrejt këtij virusi!
Faleminderit qytetarë Vlonjatë dhe jo vetëm, që po solidarizoheni dhe po zbatoni masat e mara për të parandaluar sa më shumë përhapjen e kësaj sëmundjeje.
#Ruani Veten Dhe Të Tjerët
#Qëndro Në Shtëpi
#Mbaj distancën sociale
#Tregohu i Qytetëruar
#Higjenë Sa Më Të Mirë

Më poshtë gjeni disa foto dhe video të realizuara në këto ditë të vështira për të gjithë ne së bashku me një thirrje nga një qytetare shqiptare!

Burimet (Imazh/Audio/Video) janë marrë nga faqet në FB: Vlora, Vlora Magjike, ONETV Vlora.


Një qytet pa lëvizje, një qytet bosh! Por nuk do të jetë edhe shumë kështu nëse i respektojmë të gjitha rregullat. Jeta absolutisht do t’i kthehet normalitetit. Ndaj të solidarizohemi të gjithë ne emër të jetës, në emër të shëndetit. Bashkë do ia dalim! 🔴 @onetvvlora 🔴 #bashkëdojadalim 🔴 #qëndronështëpi 🏡 . . COVID-19, dita e 10 në karantinë! COVID-19, quarantine day 10!

Posted by ONETV VLORA on Sunday, March 22, 2020Posted by Vlora on Sunday, March 22, 2020Te xhamia

Posted by Vlora on Sunday, March 22, 2020#DrejtoriaVendoreePolicisëVlorë Vijon zbatimi i masave shtesë për parandalimin e COVID-19.

Posted by Drejtoria Vendore Policisë Vlorë on Sunday, March 22, 2020Live

Posted by Vlora on Sunday, March 22, 2020Një video-mesazh nga Italia…

Posted by Enrik Mehmeti on Sunday, March 22, 2020