Agjent Shitje Vlore-Fier

 - 08/01/2020

KY NJOFTIM NUK ËSHTË MË I VLEFSHËM

Përshkrimi

Pozicioni ( agjent shitje me sistem porosie )

Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat) se dhe me automjet.

Kualifikimet

  • Të ketë përfunduar studimet e larta (nuk eshte kusht);
  • Të ketë Leje drejtimi Automjeti – kategoria B – prej më shumë se 5 vitesh.
  • Eksperiencë pune të ngjashme në shitje.

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek kompania/organizata me email ose kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 209 7577
Emal: [email protected]
Nr Cel: +355 68 209 7577