Agjent shitje ne Fier, Vlore, Sarande

 - 08/01/2020

KY NJOFTIM NUK ËSHTË MË I VLEFSHËM

Profili i kompanisë:

KRACO filloi aktivitetin në vitin 1997 si një nga kompanitë e para në industrinë e prodhimit të produketeve ushqimore,
Kompania lider në Shqipëri në prodhimin e përgatitjeve për pije të ngrohta të ftohta dhe çajra,
e çertifikuar tashmë dhe me sistemin e cilesisë IFS 6.1.
Kompania Kraco prodhon artikuj të ndryshëm ushqimorë të cilat përdoren gjerësisht në të gjitha kanalet e shitjes: Horeca, Retail, B2B.

Detyrat dhe Pergjegjesite
Agjent Shitje ne Departamentin e ShitjesPrezantimi i produkteve dhe realizimi i objektivaveAftesi shume te mira analitikeTe kete aftesi te mira komunikimiTe jete energjik dhe i afte te punoje ne grupTe jete i besueshem dhe me integritetTe jete i afte per te menaxhuar kohën
Kualifikimet
Preferohet Diplome Universitare,Preferohet eksperience te meparshme ne distribucionTe kete njohuri shumë të mira të paketës Windows Office Package (Word, Excel, Power Point);
Afati i dorëzimit: 30.11.2019

Info: Kerkojme Agjent Shitje per secilin prej qyteteve: Fier , Vlore dhe Sarande.

Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre mee-mail ne adresen tone elektronike: [email protected]

Ju njoftojme se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Email: [email protected]
Web: www.kraco.al