Wake Up/ Ekspertët: Arsyet pse shqiptarët largohen nga puna

Eksperti i punësimit, Erald Pashaj i ftuar në ” Wake Up” renditi disa nga arsyet pse njerëzit e lënë një punë për një tjetër.

Ai tha se faktori i parë dhe më i rëndësishëm është  pakënaqësia  e individëve në vendin ku ata ushtrojnë profesionin, pagesa e dyta  por ndërrimi i shpeshtë lidhet dhe me karakterin e vetë njerëzve.