SARA FLOWERS Vlore

DYQAN LULESH NATYRALE

Zbukurime ambientesh, zyrash, biznesi, evenimente të dryshme.

Për më shumë informacion na kontaktoni në numrat tanë të telefonit ose në Adresën:

Posta e Çoles, Rruga Osmën Haxhiu

Ne ju shoqërojmë në ditët dhe evenimentet tuaj më të bukura. Dashuria, respekti, përkushtimi dhe besimi tingëllojnë me bukur kur shprehen me Lule Natyrale

Adresa: Posta e coles Vlore
GPS: 40.46276429766, 19.480674894512
Cel: 069 569 7946