POLIGON QITJE KONDI

Poligoni i pare i qitjes ne Qytetin e Vlores. Ofron trajnim profesional per perdorimin dhe marrjen e lejes se armes. Qitje me arme sportive dhe luftarake.Stafi i mirëfilltë, instruktorët profesionistë.Vendet tona të qitjes janë të dizajnuara për të ofruar argëtim të klasit të parë të sigurt për të gjithë familjen. Ne duam që të gjithë të ndihen rehat, madje edhe zonjat.

Adresa: Lagjja Pavaresia, Rruga Irakli Pylli Vlora, Vlorë, Albania
GPS: 40.455017400028, 19.482327103615
Cel: +35569 818 8052
Email: kondi.qtp@yahoo.com