Kryeministri Rama në Vlorë, ditën e shtunë 16 Shkurt 2019

BASHKIA QË DUAM

KRYEMINISTRI EDI RAMA TË SHTUNËN NË QYTETIN E VLORËS

VËMENDJA E SHTUAR E QEVERISË PËR QARKUN E VLORËS TASHMË ËSHTË E PREKSHME PËRMES INVESTIMEVE TË KRYERA DHE PROJEKTEVE TË PLANIFIKUARA.

NË ORA 10:30 NË SHESHIN E FLAMURIT

BASHKIA QË DUAM

BASHKIA QË DUAM KRYEMINISTRI EDI RAMA TË SHTUNËN NË QYTETIN E VLORËS VËMENDJA E SHTUAR E QEVERISË PËR QARKUN E VLORËS TASHMË ËSHTË E PREKSHME PËRMES INVESTIMEVE TË KRYERA DHE PROJEKTEVE TË PLANIFIKUARA. NË ORA 10:30 NË SHESHIN E FLAMURIT

Posted by ONETV VLORA on Thursday, February 14, 2019