Kontakt

VloraWeb, ndërtuar dhe dizenjuar për të sjellë sa më pranë jush të gjitha informacionet rreth qytetit të Vlorës.
Aktualisht faqja është në proçes ndërtimi dhe testimi.

Nëse dëshironi të kontaktoni për të shtuar biznesin tuaj falas në faqe ju lutemi të shkruani në adresat e emailit të mëposhtme:

info@vloraweb.com
webmaster@vloraweb.com

Ju faleminderit që qëndroni në kontakt me ne.