Vlore, ofroj vend pune Regional Partner Relationship Manager

E2 Partners Group, on behalf of its client is looking for motivated candidates to join an…

Dhermi, Premium Group Albania ofron mundësi punësimi ne Dhermi Pozicionet: Kuzhinier/e

Premium Group Albania ofron mundësi punësimi ne Dhermi Pozicionet: Kuzhinier/eKriteret:Minimalisht shkolla e mesme Kualifikime përkatëse përbëjn…

Shqiperi, ofroj vend pune Kuzhinier/e, Ndihmes Kuzhinier/e, Sanitare

Premium Group Albania ofron mundësi punësimi ne Dhermi Pozicionet: Kuzhinier/e, Ndihmes Kuzhinier/e, Sanitare Kriteret:Minimalisht shkolla e…

Dhermi, ofroj vend pune Kuzhinier/e, Sanitare

Premium Group Albaniaofron mundësi punësimi ne Dhermi Pozicionet: Kuzhinier/e, Sanitare Kriteret: Minimalisht shkolla e mesme Kualifikime…

Vlore, Kerkohen Djem dhe Vajza ne fshat ne nje nga vendet me turistike te vlores

Kerkohen Djem dhe Vajza pa preokupime familjare. Ofroj pune ne fshat ne nje nga vendet me…

Vlorë, kerkohet Kamarier/e, banakier/e, ndihmes/e kuzhine

Bar-vinotek-restaurant ne Vlore. Dy turne. Italishtja ne nivele te komunikimit baze. Kontrate + siguracione. Pozicioni kamarier/e,…