AlreiAlb

Alreialb është një Agjenci Turistike,Imobiliare,Makina me qera, Bileta Avionim, Autobuzi, si dhe shumë shërbime të tjera.

Adresa: Vlore Teatri Areialb
GPS: 40.46451639708238, 19.48932476480411
Cel: 069 918 1671
Email: vjollca.sandra@yahoo.com
Web: www.alreialb.com